pondělí 26. března 2018

Čištění pivních trubek

V pivních restauracích a barech doporučujeme provádět sanitaci minimálně jednou za dva týdny. Potřeba čištění však závisí na frekvenci používání výčepu a délce rozvodů. Jiné zacházení navíc vyžadují rozvody piva a jiné rozvody vína nebo limonády.


Čištění pivních trubek

Karlovy Vary a Sokolov. Jsem smluvním partnerem pivovaru Staropramen a autorizovaným sanitačním technikem Plzeňského Prazdroje. Lidově je sanitace označována jako čištění trubek. Jak a kdy mikroorganismy vznikaji?


Chemická sanitace výčepního zařízení. Sanitační sada obsahuje: sanitační su sanitační roztok DOPILINE 5l. Sanitace pivního chlazení pomocí sanitační sady.


Rozvoz výčepních plynů Liberec a okolí. Dále nabízím zákazníkům čistící prostředky: HABLA Gläserrein (zelený) - 1l. Po každém použití nápojové vedení propláchněte tlakem vody, pro snadnější propláchnutí použijte sanitační adaptér dle druhu vašeho naražeče (není standardní příslušenství). V případě že nedochází k pravidelnému proplachování a sanitaci pivních cest, může dojít až ke zkažení. Zařízení na čištění pivních chlazení odstraní pivní šlem a zajistí perfektní chladicí výkon.


Pivní trubky , narážecí hlavy a výčepní kohouty doporučujeme pročistit. Hřídel na čištění trubek půjčit pro Váš projekt! Vhodná též pro trubky s malým průměrem.


Konečně uznaly i pivovary, že bude nejlépe, když si čistění trubek v hostincích sami vezmou na starost a učinily tak. Za tím účelem pořídily si zvláštní pojízdné kotle, které vyrábí například fy J. Vindyš Praha, v nichž se topením vytváří pára. KŘÍŽOVKA - odpovědní formulář. QUARTAL MEDIA informuje.


Pravidelné čištění topného systému nejen zvýší životnost, jak celého rozvodu, tak i jednotlivých topných těles, ale hlavně dokáže ušetřit nemalé náklady na topení. Kontaktujte nás nebo rovnou objednejte! Ultrazvuková zařízení - ultrazvuková vana - pro náročné průmyslové odmašťování - pro čištění dílů - čištění postřikem i ponorem - použití ultrazvuku, díky kterému dosáhnete vysoké čistoty před montáží. Sběrače olejů - průtočný separátor oleje - diskový sběrač oleje - pásový sběrač oleje - pro odloučení oleje z odmašťovacích lázní.


A toto se může opakovat po celý den. Tato věc ukazuje na nefunkční dochlazování. Pivo jde z chlazení do výčepního stojanu již studené.


Aby se cestou opět neohřálo, vedou podél pivních trubek ještě trubky s cirkulující studenou vodou. Tomu říkáme dochlazování. A pokud toto dochlazování nefunguje, dochází k již.


Čištění pivních trubek

Provádíme chemické sanitace výčepních zařízení nejen v restauracích a pivnicích, ale i malých chladičů používaných v domácnostech. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Pro chutné a hlavně zdravotně nezávadné nápoje je potřeba pivní vedení pravidelně sanitovat.


Jestliže jste jste se rozhodli sanitovat svépomocí, určitě využijete některé z následujících sanitačních přípravků a zařízení. Nylonové štětiny o délce 1mm. Vhodný na čištění dlouhých trubek.


Laserové čištění kovů a rzi Co nabízíme Máme jedinečnou technologii laserového čištění - práci provádíme inovativním odstraňovačem rzi, strojem ROD 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.