neděle 10. prosince 2017

Pod umyvadlo

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Korpus je dodáván ve smontovaném stavu včetně montážní sady (šrouby, panty, záslepky) a madla.


Cena lacná, ale nie tak jednoduché zostaviť, ako oznámil (bez popisu).

Skříňka je montována přímo na zeď. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Upevňovací sada je součástí dodávky.


Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pozrite si náš široký sortiment skriniek pod umývadlo a ostatných úložných priestorov pod umývadlo za skvelé ceny. Vybrať si môžete z mnohých dizajnov, štýlov a farieb a zo súprav s jedným či dvoma umývadlami.


S našimi štýlovými kúpeľňovými skrinkami s umývadlom bude mať každá vec svoje miesto.

Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. Umývadlo na doske pôsobí esteticky, moderne a je veľmi praktické, pretože tým získate úložný priestor. Dosky pod umývadlo z dreva, keramiky, technického mramoru, lamina, v rôznych dĺžkach a farbách si vyberte na FAVI.


Odstranit ze seznamu Add to list. Desky a konzole pod umyvadlo. Značky a parametry Značky a parametry. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Podle hodnocení.


Detail produktu Do obchodu. Kč Koupelnová skříňka pod umyvadlo DOVER 8Skladem. Koupelnové skříňky pod umyvadlo z naší nabídky, to je mimořádný úložný prostor v nesmírně elegantním provedení! Závesná kúpeľňová skrinka pod umyvadlo v antracitovej farbe s matným povrchom o rozmere 78x49x6cm. Na objednávku Bežná dodacia doba dn í. Zobraziť všetky kategórie.


Kúpeľňové skrinky pod umývadlo. Hĺbka (od steny) Mechanizmus. Skrinka pod umyvadlo na dosku. Viac informácií od 4€.

Praktická skříňka pod umyvadlo v příjemném bílém dekoru skvěle poslouží k uložení úklidových prostředků ve vaší koupelně. Dvě dvířka s tichým dovíráním jsou opatřená lamelami pro snadnější odvětrávání, takže uvnitř skříňky nebudou trpět vlhkem vaše uložené prachovky a hadry. Závěsné skříňky pod umyvadlo. Nejnovější trendy v bydlení velí pokud možno vše zavěsit a usnadnit si tak úklid.


V naší nabídce naleznete skříňky od nejmenších rozměrů přes velkorysé skřínky pod dvojité umyvadlo po rohové umyvadlové skříňky. Jednoduchá skříňka pod umyvadlo je velmi užitečným pomocníkem do koupelen. Jednoduchý design je vhodný do moderních i klasických koupelen.


Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo. Máte tak malý byt, že nevíte, kam dát pračku? Umyvadlo do nábytku se stojící skříňkou pod umyvadlo v provedení Dub antracit.


Se dvěma zásuvkami, stojící varianta. Bez madel se samočinnou vysouvací technikou díky nové technologii Tip-on. Pravoúhlé zrcadlo s obvodovým LED světlem. Příslušná polovysoká skříňka se dvěma dvířky a horizontální policí v provedení.


Video-návo jak správně instalovat umyvadlo na obloženou zeď. Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě v kombinaci s dekorem dřeva, čelo zásuvky je vyrobeno z desky MDF potažené fólií rovněž odolnou proti vlhkosti v lesklé bílé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.