pondělí 11. prosince 2017

Plastové vzt potrubí

Potrubí Ventilaplast je stavebnicový systém potrubí a tvarovek, které se jednoduše skládají dohromady. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje, je plně kompatibilní se spiro potrubím, flexo potrubím, ventilátory a digestořemi. Vzt potrubí zahrnuje tři kruhové a dva čtyřhranné profily potrubí , které lze s výhodou použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.).


VÝHODY Vzt potrubí PLASTIVENT Snadné spojování, rychlá montáž, nízká hmotnost, estetický vzhled. PLASTOVÝ VENTILAČNÍ SYSTÉJedná se o plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. Výhodou vzduchotechnických výrobků z plastů je především jejich vysoká chemická odolnost, dlouhá životnost, nízká hmotnost a jednoduchá montáž.

Ventilační potrubí plastové je ideální pro rekonstrukce bytových jednotek a koupelen či WC toalet. VZT rozvody se skládají z přímého potrubí , oblouků, přechodů, odboček, nástavců, odskoků, tlumičů hluku a mnoho dalšího. LKR přímé čtyřhranné potrubí LBR čtyřhranné koleno s úhly 90° nebo 45°, v pravoúhlém provedení LBXR čtyřhranný oblouk s úhly 90° nebo 45°, v zaobleném provedení. Slouží ke spojení čtyřhranného potrubí stejného rozměru.


Využívá se v malých a středních prostorech, jako jsou byty, kuchyně, WC, spíže, kanceláře apod. V naší nabídce pro VZT plastová potrubí naleznete také potřebné plastové tvarovky. Barva plastových kanálů je bílá.


VZT potrubí je buď pevné, či flexibilní.

Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu. Montáž: Rovné roury a tvarovky se spojují vzájemným zasunutím do sebe v zásuvné délce L= mm. Pro spojení dvou potrubí se používá spojka pro troubu VE 5. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Díky své ploché konstrukci nekladou zvýšené nároky na prostor pro instalaci. Vnitřní hladký povrch hadic usnadňuje čištění VZT rozvodů.


Kruhové potrubí Katalog Rovné potrubí KONTAKT. Ján Skovajsa - KLIMAT dokážeme vyrobit potrubí a tvarovky vzduchotechnického potrubí ve všech rozměrech. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí s přírubami, které i ve velkých rozměrů, což je vhodné do obchodních center, bytových komplexů, hypermarketů či hal.


Nabídka plastového kulatého i čtyřhranného plochého potrubí , pro použití v systémů rozvodu ventilace v malých a středních budovách jako jsou byty, kuchyně, WC. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Oblouk 90° 1mm od 1Kč. Spiro potrubí je vhodné pro většinu rozvodů a vzhledem k jeho vyšší odolnosti proti promáčknutí, než je tomu u hadic, je spiro potrubí výborné pro delší trasování.


Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Tepelná i hluková izolace.

Potrubí plastové hranaté jsou určena pro montáž v malých a středních budovách jako jsou byty, kanceláře, kuchyně, toalety, spíže apod. Stříšku lze zvenku nasadit VZT tvarovky (spojka, koleno, odbočka apod. ). Potrubí a jeho příslušenství, pračky vzduchu, zvlhčovače, chladiče, biofiltry a. Jako nejběžnější materiál používaný pro výrobu plastového VZT. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kompletní nabídka vzduchovodů, plastové potrubí pro vzduchotechniku, potrubí k digestoři.


Vzduchotechnika potrubí ventilační hliníkové vzt flexi kovové potrubí EURO AL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.