čtvrtek 7. prosince 2017

Plastové výrobky

Kvalitní plastové boxy se zárukou let ZJISTIT VÍCE. NOVÉ PLASTOVÉ STOLIČKY S NOSNOSTÍ 1KG VÍCE. Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat. Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekol.


Výrobky z recyklovaných plastů od českého výrobce. Nabízíme plastové plotovky, plastová zatravňovací dlažba, plastové desky, plastová dlažba, plastové palubky, plastové profily a další.

Vyrábíme plastové výrobky pro automobilový průmysl, zdravotnictví nebo také trh se spotřební elektronikou. Pyšníme se širokým portfoliem produktů, možná i vy sami některý z nich používáte a ani o tom nevíte. Poznejte nás podrobněj. Všechny plastové výrobky si sami nejen vyrábíme, ale také je navrhujeme. Pokud k nám zákazník přijde s určitým požadavkem, tak díky letitým zkušenostem máme již výkresy a podklady pro výrobu připravené a celá výroba je tak levnější.


Z recyklovaných plastov sa vyrábajú napríklad: plotové dosky, plastové zatrávňovacie dlažby, záhonové chodníky a obrubníky, záhradné nášľapné dielce, ľahké plotové základy, plastové profily, plastové platne, plastové káblové žľaby, plastové prepravné palety a ďaľšie. Krabice na zákusky a torty. Zlaté podnosy pod koláče a torty.

Obaly na hranolky, burgre, šaláty a cestoviny. Servítky a obrúsky na stolovanie. Misky na guláš a hranolky. Termo misky na jedlo s viečkami.


Bezúdržbové plastové profily EVERWOOD. Nabízíme vám širokou škálu plastových profilů použitelných pro ploty, lavičky, madla, prahy, výplně vrat a balkónů, altány, pergoly, zahradní nábytek, prvky městského mobiliáře a další aplikace. Profily jsou vyráběné v mnoha barevných variantách dle domluvy se zákazníkem. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc dlaždice fortelock a další plastové výrobky.


Strojařská firma poskytující služby v oblasti výroby plastových výroků : vstřikování plastových výrobků, výroba vstřikovacích forem, úpravy stávajících forem, tvorba výkresových dokumentací, 3D solid modelů, vytváření CNC kódů, výroba prototypů, maket, modelů. V našem sortimentu jsou rozvodnice pro elektrofirmy, izolátory a příslušenství pro ohradníky i potřeby pro domácnost - kyblíky, násypky, kolíčky na prádlo, klíčenky atd. Vyraďujeme jednorazové plastové výrobky Bratislava, 30. Spoločnosť IKEA v Českej republike, Maďarsku a na Slovensku potvrdzuje úplné vyradenie jednorazových plastových výrobkov zo svojho sortimentu bytového zariadenia od 1. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové profily, trubky, terasové desky a další související sortiment.


Odkapávače na nádobí. Plastové boxy a dózy. Využitie profilov pri výstavbe plotov je po všetkých stránkach veľmi výhodné - nehnijú. Náhrada plastu za dřevo přináší hned několik výhod: kromě delší životnosti a odolnosti vůči vlhkosti, plasty plní i ekologickou funkci, protože se recyklací minimalizuje množství plastového odpadu vyváženého na skládky.


Vyrábíme na zakázku plastové výrobky pro rybáře, stavebnictví, zemědělství i průmysl Přepravní bedny Kádě, žlaby Septiky Akumulační nádrže.

O nás Reference Kontakty Pla. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Používáme vysoce kvalitní surové materiály a naši operátoři. Nosným výrobním programem jsou plastové zatravňovací rošty, kelímky a kbelíky pro potravinářský, chemický, stavební a jiný průmysl ve velmi širokém spektru velikostí,tvarů a barev. Naší předností jsou nízké ceny, týdenní rozvoz po celé. Můžete si vybrat ze širokého výběru tradičních předmětů.


V případě, že máte zájem o zcela originální předmět. Rybářské výrobky Zhruba celkové výrobní kapacity se orientuje na výrobu polypropylénových výrobků určených pro rybáře. Mezi výhody těchto výrobků patří jejich dlouhá životnost, barevná stálost, snadná manipulace a především snadná údržba a čištění.


Metodou vstřikování (což je jedna z nejrozšířenějších metod výroby) vytváříme výrobky z plastu. Specializujeme se na plastové výrobky menších rozměrů - do 1x 120mm. Ty dodáváme jak klientům v tuzemsku tak i zahraničí. Patria sem aj PVC fólie pre galantérny priemysel, niektoré lepidlá, mazacia technika, membránové difúzory vrátane návlekov, čistiace gule do preosievacích zariadení, textitové tyče a ďalšie.


Podsekcie: Obalová a baliaca technika Obaly, obalové a baliace materiály. Vyber Lokalitu, Zoradenie a Kat. Materiály pro plastové výrobky. Zpracováváme všechny typy plastů.


Jednotlivé druhy mají různé vlastnosti a každý se hodí pro něco jiného. Naši technologové vstřikování plastů proto pečlivě posoudí, co všechno musí splňovat vaše plastové výrobky a vyberou nejvhodnější materiál. Rozdělení plastů a jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.