čtvrtek 14. prosince 2017

Peristaltická pumpa

Peristaltická pumpa

Millions of Meetup Members connect to share common interests. A peristaltic pump is a type of positive displacement pump used for pumping a variety of fluids, they are also commonly known as roller pumps. The fluid is contained within a flexible tube fitted inside a circular pump casing (though linear peristaltic pumps have been made).


Ideální peristaltická pumpa by měla mít tyto vlastnosti: nekonečný průměr hlavy, přítlačné kolo velkého průměru s regulací přítlačné síly podle stěny hadičky. Taková peristaltická pumpa by měla neomezenou životnost hadičky, průtok kapaliny by byl naprosto konstantní a bez jakékoli pulzace. Je však zřejmé, že taková pumpa by byla kvůli svým rozměrům. Ideálna peristaltická pumpa by mala mať tieto vlastnosti: nekonečný priemer hlavy, prítlačné koleso veľkého priemeru s reguláciou prítlačnej sily podľa steny hadičky.


Takáto peristaltická pumpa by mala neobmedzenú životnosť hadičky, prietok kvapaliny by bol úplne konštantný a bez akejkoľvek pulzácie. Mikro peristaltické čerpadlo 12VDC. Files are available under licenses specified on their description page.


Peristaltická pumpa s dávkováním BT100FJ 0. These highly innovative peristaltic pumps are ideal for meeting a wide range of liquid handling needs and provide long-term, reliable service. Pumpa může pracovat ve třech módech: dávkování fixního objemu, dávkování při nastavení času a objemu, možnost použití časovače. Report another image Please report the. GroLab - peristaltická pumpa 12V.


The pump can convey flow rates between 0. Puresu is ideal for the end-to-end manufacture of. Na displeji lze sledovat také celkově přenesený. LAMBDA MULTIFLOW peristaltická pumpa Úspěšné provedení peristaltické pumpy PRECIFLOW s ověřenou mechanikou bylo doplněno o funkci programování průtoků. Napište první recenzi tohoto produktu.


Peristaltická pumpa

Panel mounted tube pumps for OEM applications. What makes LAMBDA laboratory peristaltic pumps so efficient? Rollers of small diameter apply a high strain onto the tubing and push the tubing in the direction of the sense of rotation. Contextual translation of pumpa from Slovak into German. Examples translated by humans: pumpe, filterpumpe;, schlauchpumpe, druckluftpumpe, 6tankstelle.


Jednoduché programování a přímočaré ovládání pumpy je ideální pro laboratoře, kde se často používají různéindividuální dávkovací protokoly. Tato moderní peristaltická pumpa minimálních rozměrů vznikla na základě dvacetileté. Možnost velkoobchodní spolupráce. Po-Pa 8-16) Přihlásit se Registrovat se. V košiku je položek.


Peristaltická pumpa

Popis Zařízení k dávkování chemie do bazénové vody. Popis: Plně funkční, nikdy nenamontovaná peristaltická pumpa. Doing This Will Make Your Brakes Work Better and Last Longer - Duration: 6:31. Rapide je kompaktní peristaltická pumpa , která může být instalována jako celek sama o sobě nebo integrována do systému, jako je např.


Tato řada, která je vhodná pro náročné prostředí, používá převodový motor s krytím IPa je zastavěna v p. Sestava obsahuje dáv. Jednoduché programovanie a jednoduchá obsluha dávky IT je ideálna pre laboratóriá, kde je často používané niekoľko rôznych dávkovacích protokolov. V nemocniach sa používa najmä na dávkovanie agarov do Petriho misiek.


Peristaltická pumpa

Technická špecifikácia textová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.