úterý 12. prosince 2017

Keramicke umyvadlo

Umyvadla jsou určená do moderních koupelen. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Keramicke umyvadlo

Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Vyniká jednoduchým tvarem a čistě bílou barvou, díky tomu je umyvadlo vhodné především do moderně zařízených koupelen. Keramické umyvadlo je určeno k instalaci na desku. Montážní sada (připojovací hmoždinky, vruty, atd.) je součástí dodávky. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte.


Kam umístit vestavné umyvadlo ? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky. Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou. Pořiďte si umyvadlo na FAVI.


Keramika je navíc pevný a stálý materiál odolný vůči změně barvy. Nezmeškejte žádnou novinku nebo akci. Přidat na seznam přání. Firma Sanovit poskytuje na svá keramická umyvadla 15-ti letou záruku na vlásečnicové trhliny.


Tato záruka se nevztahuje na mechanické. Isvea SISTEMA keramické umyvadlo oválné bez přepadu 75x42cm, bílá. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Doprava ZDARMA - Ušetříte 7Kč. Zboží ze stejné kategorie: Předcházejí. Zobrazit všechny podobné produkty Předchozí produkt Další produkt Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. MYJOYS EUPHORIA keramické umyvadlo - BÍLÉ máme skladem. Toto oválné umyvadlo , vyrobené z prvotřídní keramiky, je stylovým doplňkem do každé koupelny, umývárny nebo na toaletu.


Povrch umyvadla s vysokým leskem přináší moderní a zároveň elegantní design. Toto designové keramické umyvadlo je nejen praktické pro každodenní použití, ale bude také opravdovou ozdobou vaší domácnosti. Hodí se do každého stylu zařízení.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Arttec ORION - umyvadlo 800x450x1mm. Toto kamenné umyvadlo v sobě spojuje design a krásu v jednoduchém obdélníkovém tvaru. Vyznačuje se především svou výraznou originální podobou. Perfektně se sladí s každým stylem zařízení interiéru.


Navíc se toto umyvadlo velmi snadno čistí. Upozorňujeme, že odtok není součástí balení. Otvor pro odtok má v průměru cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.