pondělí 11. prosince 2017

Hadice k odsávání

Hadice k odsávání

Hadice pro odsávání mírně abrazivních materiálů-síla stěny 4mm) Průměry: od 38mm do 500mm. Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Výběr hadic je velmi široký a mnohdy v nepřeberném množství hadic si člověk nad výběrem dlouho láme hlavu.


Abychom vám usnadnili výběr, tak jsme sepsali nejvíce využívané odsávací hadice , které jsou odolné proti abrazivu, tedy hadice vhodné právě k odsávání pilin, hoblin, třísek či jiného odpadu vnikajícího při obrábějí dřeva. Hadice vhodné k odsávání výfukových plynů nebo plynů vznikajících při svařování. STK, svařovny, obráběcí centra, dílnách atd. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva.


Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Položek k zobrazení: 3. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců a) vnitřní průměr. Hadice PUR vhodné k odsávání v truhlárnách, pilách. Využití pro nábytkářský a dřevozpracující průmysl, vzduchotechniku.


Odtah olejových výparů a par. Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou. Extrémně ohebná a lehká. Díky použitému polyuretanu na esterové bázi má vysokou odolnost proti abrazi, povětrnostním vlivům a většině chemikálií.


Axiální stlačitelnost 6:a dodává se ve stlačeném stavu. Síla stěny TPU je od do mm. Použití: Sání a výtlak abrazivních materiálů, pilin. Vysávací koncovka je určena pro úklid dílny a je navržena k napojení na pytlové odsávání pomocí hadice průměru D=1mm.


Kovové upínací pásky jsou určeny k uchycení filtrů a vaků na pytlové odsávání. Spony jsou určeny k uchycení hadic na odsávání či potrubní systém. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání.


Na rozdíl od běžně dostupných odsávacích. Odsávače k CNC strojům. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Hadice k odsávání

Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Nalezeno: 1produktů.


DeWALT DWH0Systém odsávání prachu. Napájení 12V pomocí svorek, ideální k připojení na autobaterii 12V. V každém autoservisu nebo dílně na opravu motorových vozidel, stejně jako ve zkušebnách spalovacích motorů je nutno použít hadice , které jsou odolné zvýšeným teplotám. Vhodné pro jednoduchou výměnu motorového oleje.


Výhodou speciálních hadic pro odvod výfukových plynů je i schopnost udržet kruhový průřez hadice i při navíjení na navijáky. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu:. PVC Flexi hadice s připojením na lepení. PVC flexi hadice - Bazénová hadice 1mm ext.


Alternativa k potrubním systémům - flexi hadice vyniká svou snadnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.