středa 13. prosince 2017

Hadice k čerpadlu

Spirálová hadice k čerpadlu. Odolá tlaku až bar a vakuu. Zahradní hadice jsou užívány k zavlažování rostlin a dopravy vody na krátkou vzdálenost.


Na jednom konci savice je upevněn sací koš a na druhém konci je připevněn k povrchovému čerpadlu. Savice ma průměr nejčastěji od.

Hadice pre kalové čerpadlá. Náhradné diely na čerpadlá. Domáca vodáreň Darling. Ideální pro zahradní čerpadla a zásobování domu vodou. Závit na připojení hadice k čerpadlu je pevně přidělaný k hadici.


Připojování je tedy obtížnější, protože při tom člověk musí otáčet celou hadicí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Kompletní, vyztužená spirálová hadice odolná proti podtlaku, připravená pro připojení k čerpadlu. V bohaté nabídce příslušenství k čerpadlům naleznete šroubení, hadicové spony, hadicové spojky, náhradní těsnění, přípojky, sací hadice nebo třeba i sací koše a samozřejmě i fitinky. Mountfield vám přináší kvalitní komponenty, které jsou zárukou špičkové funkčnosti čerpadel a vodárenských sestav. Sací hadice včetně sacího koše se zpětnou klapkou, šroubením pro připojení k čerpadlu s vnějším závitem G 1. Spoje jsou osazeny o-kroužky pro snadné utěsnění bez nutnosti použití těsnících šňůr. Vhodné pro drtivou většinu zahradních čerpadel a malých domácích vodáren.


V našem specializovaném eshopu nabízíme kompletní příslušenství k čerpadlům - hadice , instalační materiál, tlakové nádoby, hydrokontroly, tlakové spínače a další. Záhradné hacie k čerpadlám a domácim vodáňam. V ponuke máme pletené záhradné hadice a záhradné hadice s dušou odolné voči poveternostným podmienkam. Další zboží Newsletter Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z Ho. K ní je možno použít protikus - spojku bajonetovou na připojení hadice.


Pokud vybereme o rozměru můžeme na ni instalovat hadici. Pokud si nebudete kombinací jisti, podívejte se na kartu PŘÍSLUŠENSTVÍ přístupnou z nabídky zboží. PVC hadice s výstuží z technické příze určená pro drenážní a kalová čerpadla.


Svinovatelná na plocho - velmi skladná.

Připojovací rozměr hadice musí být shodný s rozměrem vývodu čerpadla. Barva hadice může být zelená i modrá, dle aktuálních skladových zásob. Záslepka pro zakončení bazénové plovoucí hadice o průměru 32mm například pro solární ohřev, pokud ještě nemáte dokončené všechny panely nebo pro rozvod k budoucímu bazénovému tepelnému čerpadlu. Vyrobené z kvalitního plastu s UV stabilizací. Obsahuje těsnění, při dotahování šroubení dojde k utěsnění.


Nadstandartní přístup k případným reklamacím Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí hadice plochá k čerpadlům balení 50m (WAF) v našem obchodu, měl při případné reklamaci nějaké výdaje. POŽÁRNÍ HADICE K ČERPADLU 52mm, 30m. Ideálně vhodná pro plynové a elektrické pumpy na špinavou. Spolu s hadicovou svorkou umožňuje jednoduché.


Sacie hadice sú úrčené k samonasávacím čerpadlám, odstredivým čerpadlám a domácim vodárňam na sanie vody zo studne. V ponuke sú samostatné hadice predávané na metre a komplety s prechodkami na závity a sacím košom. Doba dodania u tovaru na objednávku je orientačná.


Pre jej presné prevere. Ideálne pre čerpaciu techniku, pri použití v bežných podmienkach. Súčasťou niektorých hadíc v ponuke sú aj sacie koše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.