čtvrtek 14. prosince 2017

Čerpadlo heron

Představujeme vám kompletně přepracované generátory HERON s moderním designem. Ale všechno kolem nich jsme změnili, abychom usnadnili práci s generátory. S novými modely se snadněji manipuluje, jsou. Sací kôš zamedzuje nasatiu príliš veľkých pevných častíc a nečistôt a chráni tak čerpadlo pred poškodením.


Všetky typy čerpadiel HERON sú vybavené systémom automatickej ochrany pri nízkej hladine oleja. Každé čerpadlo obsahuje závitové spojky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Výkon má parádní, voda byla pryč za dvě minuty. Je tu pre Vás naša infolinka HERON. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzia. Robustné čerpadlo so zosilnenou konštrukciou a veľkým výkonom, určené pre ťažké nasadenie pri odčerpávaní sil. Lze ho tak využít pro přečerpávání nádrží, rybníků či bazénů.


Benzínové vodní proudové čerpadlo HERON EPH je určené pro přečerpávání velkých objemů čisté užitkové vody. Je vhodné i pro přečerpávání záplavové vody ze zatopených sklepů a všude tam, kde je potřeba rychle a efektivně přečerpat velké množství vody. Profesionální kalové čerpadlo se zesílenou konstrukcí a výkonným motorem (9HP) určené pro nasazení při odčerpávání silně znečištěné vody z výkopů, jímek, prostor zatopených při záplavách apod. Mimořádně robustní technické řešení splňuje veškeré požadavky složek Integrovaného Záchranného Systému.


Díky silnému motoru a zesílenému tělu čerpadla. Kvalitní zapalovací svíčka BOSCH W8AC, např. Přenosné čerpadlo Tuthill RDpro čerpání benzínu, nafty, bionafty, petroleje.


HERON : Sleva (0) Výprodej (0) Doporučujeme (0). HP, EPH 5 HERON Doprava zdarma. HP EMPH HERON Doprava zdarma. Ať už potřebujete proudové motorové čerpadlo , silné kalové čerpadlo , nebo pořádné tlakové čerpadlo , u nás si vyberete.


Benzin Wasserpumpe Honda WB Aufbau und Kaltstart, 4-stroke water pump set up and cold start - Duration: 5:14. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hodí se tak pro odčerpávání vody z jímek, výkopů, nebo zatopených prostor při. Bezstarostný EXTRA servis.


U tohoto čerpadla EPH 5 88. Záruka Záručná doba u výrobkov GTM sa predlžuje v prípade, že spotrebiteľ predloží výrobok k servisnej prehliadke u autorizovaného servisu pravidelne každý rok. IHNED k odeslání, u Vás již 12.


Dostupnost na výdejnách. Zobrazit Detail produktu. Hlubinné čerpadlo Kärcher BP. Bez DPH: 6000€ Množstvo.


Čerpadlo heron

Benzínové kalové Motorové čerpadlo EMPH W HERON je konstruované pro dopravu silně znečištěné vody. Heron 9HP - kalové čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.