pátek 13. října 2017

Výlevka nerez

Výlevka nerez

Nerezové nástěnné výlevky. Kombinované výlevky na podlahu. Antivandalové nerezové celopláštěné výlevky. Sanitární elektronika Sanela. Výlevka je vyrobena z nerez plechu tl.


Prolamovaná pracovní deska s vevařeným lisovaným dřezem a rámem. V horní části umývátko GN ½-1a otvorem na baterii. Pracovní stůl nerezový Bartscher. Model v celonerezovém provedení s prolisovanou vrchní deskou a lisovanou vaniekou a odnímatelným roštem. Možností jsou umyvadla oválná či obdélníková, dle Vašeho výběru.


U nerezových výlevek se. Prelamovaná pracovná doska s vevareným lisovaným drezom a rámom. V hornej časti umývatko GN ½-1a otvorom na batériu.


Výlevka nerez

Vzhledem k tomu, k čemu je výlevka určena, musíte ji pravidelně čistit. Je v jednoduchých tvarech bez zbytečných záhybů, tak aby údržba nebyla nijak náročná. Obsah balení: nerezová výlevka , zadní stěna, mřížka, sifon a úchytová sada. VÝLEVKA NEREZ - súprava ADRIAN Rozmery v mm Rozmery v mm Odkladacia plocha, ideálna pre umiestnenie stojankovej batérie alebo dávkovača mydla Obj.


Súprava obsahuje: Obj. Materiál: nerez AISI 3Povrchová úprava: matná (tryskáno balotinou) Odpad: mm Světlost odpadu: mm Vnitřní rozměr výlevky: 4× 5× 3mm Hmotnost: kg. Plastovú výlevku MAR. Možnosťou sú umývadlá oválna alebo obdĺžniková, podľa Vášho výberu.


Součástí je odnímatelný nerezový rošt. K výlevce je dodávána mechanická baterie pro 2. Nabízím celo nerezovou výlevku s 2x umyvadlem. Vhodná do všech gastro i jiných provozoven s nároky na vysoké hygienické normy.


Hodnocení produktu:. Používá se převážně v ob-jektech občanské výstavby - úklidové místnosti, zaří-zení velkokuchyní apod. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA.


Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny. Parametry nerezové výlevky. JS 40: 2mm napájení alka.


Nevyplňujte toto pole:. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nohy je možné demontovat. Umývadlo malé: páková baterie. Přihlásit se Napište nám. Ceny jsou bez DPH K pokladně.


ISTÍCÍ PROSTŘEDKY na nerez BEZPEČNOSTNÍ řada HEAVY-DUTY DÁVKOVAČE mýdla, pěny DRŽÁKY toaletního papíru DRŽÁKY na WC štětku. HAAS výlevka NEREZ komplet. Katalogové číslo: OHA. K č 3Kč bez DPH.


Jediným používaným materiálom při výrobe gastro vybavení je nerez ocel 17. Pri objednaní našich výrobkov Vám zaistíme dopravu do Vašej prevádzkarne celkom zdarma po celej SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.