pondělí 2. října 2017

Hranaté umyvadlo se skříňkou

Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. Bytelná sestava umyvadla. Do malých prostor, typicky na WC, se hodí malá umývátka. V technických místnostech a veřejných prostorech využijete výlevky. Skvěle vypadají také umyvadla z litého mramoru, která jsou navíc příjemná na dotek.


Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu:. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si jednotlivé série nábytku řazené dle výrobců. Je nepostradatelnou součástí vybavení každé koupelny, jak té, kterou máme v domácnosti, tak té, která se nachází ve veřejném prostranství. Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami.


Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla.


Hranaté umyvadlo se skříňkou

SAPHO CITY keramické umyvadlo hranaté 100x18x45cm (KE100) Zajímavá cena ve spojení s minimalistickým designemKeramické umyvadlo CITY doporučujeme doplnit umyvadlovou skříňkou ELLA, viz příslušenství Ekonomická série sanitární keramiky CITY za zajímavou cenu. Chcete skloubit prostor pro umyvadlo a využít ten samý prostor pod ním zároveň i prakticky? Pak jsou pro Vás umyvadla se skříňkou ideálním řešením. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barevných i typových provedení a to včetně zpracování imitace dřeva. Kromě lepší ceny vám poskytnou i jistotu, že umyvadlo bude sedět na skříňku pod umyvadlo.


Zvolte menší koupelnový nábytek do menší koupelny, případně dvojumyvadlo se skříňkou do větší koupelny. Kombinovatelné se spodní skříňkou pod umyvadlo. Vyrobeno z kvalitní keramiky. Popis CITY keramické umyvadlo hranaté 50x18x40cKeramické umyvadlo CITY.


Svým provedením je všestrannou variantou pro různé typy koupelen. Působí stabilně a dobře se hodí k nábytku ELLA. Tu jistě vybavíte umyvadlem tak, aby vše ladilo v retro st. Díky nim i tuto skříňku pohodlně sladíte s dalším nábytkem ve své koupelně.


Skříňka může být doplněna keramickým. Chcete-li však umyvadlo se skříňkou , je dobré vybírat rovnou pasující komplet v sekci koupelnového nábytku. Mezi klasickými typy naleznete jak kulaté , tak hranaté verze, pro zavěšení na stěnu podélnou stranou, ale i různě tvarovaná retro umyvadla , které jsou zejména v poslední době velmi žádaná. Vybrat správné umyvadlo do koupelny může být někdy pěkný oříšek. Uvažujete o kombinaci umyvadla se skříňkou ? Podívejte se do naší fotogalerie a nechte se inspirovat nejmodernějšími trendy umyvadel.


Většinou se jedná o umyvadlo vbudované přímo do skříňky, komody nebo zásuvky. Tento typ umyvadel je velice praktický, zamezíte totiž volnému povalování se věcí jako je např. Uložíte je snadno do skříňky, která je hned po ruce. Možno zavěsit nebo přidat nožky.


Sestava obsahuje umyvadlo se skříňkou , galerku a vysokou skříňku. V případě, že hledáte nábytek do Vaší koupelny, tato sestava se určitě vyplatí. Pokud však některé kusy nábytku již vlastníte, můžete si samozřejmě zakoupit tyto kusy koupelnového nábytku i jednotlivě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Umyvadlo má zbytky silikonu na zadní straně. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.