pondělí 16. října 2017

Automatická závlaha zahrady

Automatická závlaha svépomocí. Společnost GARDENA nabízí vše pro zavlažování vaší zahrady. Objevte široký sortiment produktů, od zahradních hadic, zavlažovacích systémů, až po kapkové zavlažovače.


Viac o závlahách Hunter. Mějte krásný trávník a zahradu naprosto pohodlně a bez starostí!

Nabízíme kvalitní automatické zavlažovací systémy. Součástí služby je i údržba a servis. Naší specializací jsou automatické zavlažovací systémy, relizace zahra včetně údržby zahrad. Najdete zde všechny informace potřebné k výběru typu závlahy. Kompletný zavlažovací systém eshop - trysky, postrekovače, potrubia pre automatické závlahy.


A všetko pre realizáciu závlahy aj svojpomocne. Zavlažovacie systémy od spoločnosti ProRain.

Pro vaše fotbalové hřiště rádi připravíme automatický systém zavlažování, který tvoří systém postřikovačů. Toto řešení přináší nesporné výhody! Až o nižší spotřeba vo. Můžete si měnit časy spuštění i délky doby spuštění jednotlivých okruhů v závislosti na náročnosti zálivky. Vhodným doplňkem řídící jednotky je čidlo srážek, které pak blokuje závlahu při dešti a po dešti, a u kterého lze nastavit citlivost na srážkový úhrn.


Jsou určeny pro systémy s maximálním provozním tlakem – bary. Ventily se umisťují dvěma způsoby, nad povrchem terénu nebo do plastové šachtice. Podzemna kvapková závlaha.


Tuto dobu a také množství vody, které je dáno zvolením počtu a délky zavlažování, je možno jednoduše naprogramovat. Okrem toho automatická závlaha aj prispieva k vyššej hodnote nehnuteľnosti. Pokud potřebujete zavlažovat záhony, skleník nebo živé ploty, ideálním řešením je kapková závlaha. Tento šetrný způsob zalívání vám ušetří nejen peníze za vodu, ale je prospěšný i pro vaše rostliny.


Spoločnosť GARDENA ponúka všetko potrebné na zavlažovanie záhrady. Objavte bohatý sortiment produktov od záhradných hadíc, zavlažovanie trávnika až po kvapkové zavlažovanie. Nemusíte se tak o nic starat, ale přitom bude postaráno o krásu vaší zahrady hodin denně dní v týdnu.

AUTOMATICKÁ ZÁVLAHA DO ZÁHRADY. Každý čo má záhradu vie, koľko času mu zaberie manuálne polievanie trávnika a záhonov v záhrade. Krásná a upravená zahrada je nezbytnou součástí každého moderního rodinného domu. Závlaha zahrady Liberec.


Vybudování a udržování takové zahrady kolem Vašeho domu však vyžaduje mnoho úsilí a nemalé množství času a finančních prostředků. Nejlepším řešením je automatický zavlažovací systém, který se stal. Můžete chodit pravidelně zalévat konví nebo hadicí, ale mnohem příjemnější a ve své podstatě i úspornější je automatická závlaha. Celá galerie Zdroj: archiv redakce V dnešní době existuje celá řada firem, které vám na požádání vyrobí a aplikují závlahový systém přesně podle vašich požadavků, ať už pěstujete rostliny na pěstebních stolech, v. Kapková závlaha svépomocí - Realizace, servis a projekce zavlažovacích systémů.


Prodáváme veškerý sortiment zboží pro automatické závlahové systémy. Kvapková závlaha pre záhony , tuje a záhradku. Kvapavková závlaha zabezpečuje rovnomernú vlahu pre vaše rastliny. Ochrana pred spätným nasávaním zabraňuje vniknutiu nečistôt do kvapkovače pri používaní pod povrchom. Vysoká odolnosť voči UV žiareniu.


Tento systém umožňje širokou škálu užití, přes truhlíkové, nebo květináčové rostliny až po zimní zahrady , menší záhony, menší stromky a keře v zahradě nebo rajčata v malém skleníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.