pondělí 21. srpna 2017

Zahradní čerpadlo einhell

Zahradní čerpadlo einhell

Protože zahradní čerpadlo AQUINNA je napájeno dvěma nabíjecími bateriemi V Power X-Change. Všechny dobíjecí baterie řady Power X-Change, mohou být. Popis: Výkonné a kompaktní - optimální pro zavlažování zahrady. Rukojeť pro pohodlné přenášení. Integrovaný zpětný ventil.


Samonasávací výška m. Hodnocení produktu: (Průměrný) r. Great Prices On Einhell. But Did You Check eBay? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok.


Celý popis a technické parametry. Ponorné čerpadlo PUMPA BLUE LINE SKM 10 2V, m. Zahradní čerpadla Einhell. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Typ: zahradní Zdroj napájení: elektrické Max. Einhell Čerpadlo zahradní Kit GC-GP Set - zánovní. Ještě než si půjdete zahradní čerpadlo koupit, případně se pustíte do porovnání modelů, kterému se věnujeme v sekci srovnání, měli byste zvážit několik dalších faktorů. Zkušenosti nebo odborné názory jsou mnohdy nápomocné v rozhodovacím procesu.


Zahradní čerpadlo einhell

Příslušenství k čerpadlům. Sledujte naše slevové akce ! Přihlásit se Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem rozesílky newsletteru. BGP 8Bavaria Black má transportní rukojeť, samičí tlakovou přípojku, ventil pro vypuštění zbytkové vody, pouzdro pumpy z odolného plastu. Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. Povrchové čerpadlo se samonasávací schopností a dobrým výkonem umožňuje široké spektrum využití doma i na zahradě.


Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady. Pokud vlastníte zahradu nebo rodinný dům, kde máte přístup k užitkové vodě, jistě oceníte zahradní čerpadla. Díky nim totiž můžete šetřit nejen své peníze, ale také životní prostředí. Jednoduše si tak zajistíte přívod k zavlažování rostlin. Lze tak také přečerpávat dešťovou vodu.


Zahradní čerpadlo einhell

Nebo naopak můžete čerpadlo napojit k toaletě a využívat vodu ke. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Jmenovitý výkon: 6W Max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.