úterý 22. srpna 2017

Trubky kg

Trubky kg

POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní stěnou, odolnou proti abrazi, houževnatou vnější vrstvou, která odolává všem materiálům, běžně používaným pro obsyp potrubí a pružným jádrem, schopným odolávat zemním i kolovým tlakům. Hladké odpadní trubky a tvarovky kg jsou používány pro montáž svodných potrubí pod budovami, do stokových sítí či kanalizačních přípojek.


Trubky kg

Jelikož jsou vyrobeny moderními technologiemi z neměkčeného polyvinylchloridu (tzv. PVC-U), můžete se spolehnout na dlouhou životnost, prvotřídní odolnost, ale také na jednoduchou montáž. Tvarovky a trubky KG jsou navíc. Nehazardujte se životností svého kanalizačního potrubí ani vy a spolehněte se na kvalitu výrobků KG potrubí prověřenou celou generací odborníků na stavby.


Počítá se s převážným použitím mimo budovy v zemi bez požadavků na obetonování – kód oblasti použití „U“. Pro použití uvnitř budov jsou PVC-U trubky označeny kódem oblasti použití „UD“. KG Systém je vyroben z neměkčeného polyvinilchloridu (PVC), kruhové tuhosti SN(vybrané trubky ) a SN(vybrané trubky a tvarovky). KG Systém má životnost až 1let, vynikající chemickou odolnost, odolnost proti otěru.


Trubky kg

Snadná montáž pomocí násuvných hrdel, těsněných. Kanalizační potrubí KG : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Potrubí je určeno pro ležaté vedení odpadních a dešťových vod uložené v zemi. Venkovní kanalizační systém obsahuje roury a tvarovky vyrobené z tvrdého PVC barvy oranžové v průměrech. Potrubí vykazuje vysokou otěruvzdornost, má nízkou hmotnost a dodává se ve dvou třídách kruhové tuhosti – SNa SN8.


Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Trubky KG V této sekci je produktů. Díky širokému sortimentu všech možných rozměrů a různých odboček, klapek, výpustí a T-kusů lze sestavit prakticky jakýkoliv tvar potrubí.


Dům a zahrada - Kg trubky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


KG kanalizační trubky a tvarovky v různých délkách, rozměrech a tvarech pro venkovní odpadní systémy. KG odpadní trubky všech rozměrů. Rozsah použití KG systému Odpadní trubky a tvarovky jsou určeny k venkovnímu.


Pro lepší orientaci doporučujeme ŘÁDKOVÉ ZOBRAZENÍ nebo rozdělení produktů v LEVÉM S LOUPCI. Prodám kanalizační trubky 3x průměr 200mm, délka 2Cm, nové pouze zašpiněné. Vyznačují se hladkou homogennní stěnou s vysokou kruhovou tuhostí, čímž jsou předurčeny pro uložení v zemi v místech s vyššími vrcholovými tlaky jako jsou dálniční vozovky, extrémní hloubky uložení či oblasti s vysokou hladinou podzemní vody. Naše nabídka zahrnuje trubky s hladkými i strukturovanými stěnami. Chcete-li zajistit dlou.


Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Aktuální základní ceník kanalizace KG systému si můžete stáhnout zde. Vyberte si tedy výrobky vhodných rozměrů , případně. Vyroben je z neměkčeného polyvinylchloridu PVC-U.


KG trubka s hrdlem SN pr. Jedná se o potrubí hnědo-oranžové barvy, které je hladké zevnitř i zvenku. Spojování je velmi jednoduché, jelikož těsnění je umístěné přímo v hrdle trubky.


KG čistící tvarovky „Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Máte tak jistotu, že vaše projekty budou mít dlouhou trvanlivost a jejich realizace Vás rozhodně nezruinuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.