středa 2. srpna 2017

Trubka měděná

Měděná trubka Supersan. CU trubka SUPERSAN 28x5. Skladem u dodavatele 1-dny. Předchozí Následující.


Výroba atypických bezešvých trubiček a profilů z mosazi a mědi Vysoká variabilita všech rozměrů a tlouštky stěny.

Vhodné pro rozvody topení, plynu a pitné vody. Brzdová trubka, měděná , průměr 8mm, délka 10m. Montáž dílů v Ostravě. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány.


Je zakázáno data nebo celou da. My Vám nabízíme mědění trubky různých šířek a délek! Měď má načervenalou barvu a je oblíbeným materiálem zejména pro svoji velmi dobrou tepelnou a elektrickou vodivost.


Autoservis HOPE car service.

Nerez je potravinářská. Trubka nerez 10x5mm. Pokud navrtáte měděnou trubku není nic ztraceno. Zde je první díl návodu na opravu měděné trubky. Dočasně opravovat budeme pomocí speciálního tmelu a stálou opravu pomocí.


Frigotec měděná trubka Cu 15xměkká m ve svitku (Tvarovky a trubky) Hodnocení produktu:. VÝPRODEJ - POUZE 1M, vysoce kvalitní měď s odmaštěným vnitřním povrchem, použití: systémy pro chladící a mrazící zařízení, klimatiz. Uvedená cena za metr.


V balení metrů - odběr pouze celých balení! Nákup bez rizika: dní na vrácení. Informativní rozměry a hmotnosti měkkých měděných trubek Frigotec:. VO ceny a spolupráce.


U nás najdete ocelové trubky v prakticky jakémkoliv provedení si jen budete přát. Dodává se pouze na celé 5-ti metrové tyče. Popis produktu kvalitní měď s odmaštěným vnitřním povrchem pro systémy chladící a mrazící zařízení, klimatizace, hořlavé plyny, zdravotnictví apod.


Prodej v 5ti metrových tyčích. V objednávce uvádějte počet metrů v násobcích 5.

PPR trubka 20x(PN 20) (2) Přidat do porovnání. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Kondenzační trubka z měděné slitiny.


Velikost trubky: Vnější průměr ~ 260mm. Nabízíme pouze měděné trubky od renomovaných výrobc. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Délka 10m obvykle stačí na kompletní výměnu brzdového potrubí jednoho vozu. Tloušťka stěny = 1mm. PRODÁVÁ SE POUZE V CELÉM BALENÍ, CENA JE UVEDENA ZA METR.


U skladového zboží expedice do hod!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.