čtvrtek 3. srpna 2017

Štětka na wc

Štětka na wc

Hodnocení produktu:. WC štětka a WC sada: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Detail Do obchodu-. Keramický toaletní v nerezové barvě kartáč Wenko Badi.


Toaletní kartáč je nedílnou součástí každého WC. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny.


Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Jak zajistit, aby Vaše štětka na WC byla stále ve skvělé a čisté kondici a nekazila vzhled toalety? WC štětky a držáky na ručníky koupit o objednat u OBI. Koupelnové doplňky ze série SEVENTY jsou vyrobeny z termoplastu.


WC TOUCH v bílé barvě a elegantním designu. Umbra WC kartáč TOUCH černý. Vybírejte ji podle vzhledu a typu upevnění. Máme pro vás WC kartáče nástěnné nebo stojánkové s pestrým výběrem držáků – bílým, barevným, skleněným, keramickým, z chromu, z nerezu apod.


Kvalitní vyrábí například německá značka Grohe. Oceníte decentní vzhled. Nimco Nava toaletní WC. Elegance v jednoduchém st. AQUALINE - SAMBA držák.


Stylové i praktické WC doplňky. Obklopte se hezkými věcmi v každém koutku vašeho bytu. Toaleta a koupelna rozhodně nemusí být výjimkou. Dobře mohou vypadat jak netradiční držáky na toaletní papír, tak designová toaletní štětka. WC VILEDA WC set stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. WC YORK je praktickým doplňkem do každé domácnosti.


Štětka na wc

Vyrobena je z velmi kvalitního a odolného plastu a doplněna polohovatelnou štětinatou smyčkou, pomocí které perfektně vyčistíte i ta nejhůře dostupná místa toalety. WC Cleonix TB2Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Doplňky pro WC a koupelny, které vám ušetří práci a čas. Vyberte si podle vašeho gusta!


Levný wC štětky - velký výběr naleznete online na BauMax. WC jako výrazný prvek v koupelně či na toaletě: s touto štětkou se postaráte jak o čistotu, tak o dekorativní akcent v koupelně – zejména díky kvalitním materiálům. Kč – 4Kč v obchodech Porovnat ceny. LAUFEN LBDržák WC kartáče, včetně kartáče, stojí.


Štětka na wc

WC s nerezovým stojanem je dobrou volbou z hygienického i estetického hlediska jak pro domácnost, tak pro firmu. Samotná štětka má centimetrů dlouhou nerezovou rukojeť a kartáč se šířkou centimetrů. Také je vybavená víkem, které uzavírá stojan.


Tento stojan je vyrobený z nerezové oceli. Držák na WC štětku k montáži na omítku, chromniklová ocel, povrch hedvábně matný, tloušťka materiálu mm, uzavřená čelní strana se zaoblenými hranami, otvor k zavěšení štětky podle montáže zleva nebo zprava, bílá nylonová štětka s čističem okrajů, vyjímatelná plastová odkapávací miska, včetně vrutů z ušlechtilé oceli a hmoždinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.