úterý 1. srpna 2017

Samochodný postřikovač

Omlouváme se, ale tato stránka je momentálně nedostupná. Je možné, že je dočasně skrytá, nebo je dostupná pouze některým uživatelům. Váš postřikovač byl navržen pro uživatelsky přátelské, logické a intuitivní použití.


Samochodný postřikovač

Prodám samochodný postřikovač HARDI AH Alpha rv. Hardi 3litrů nádrž ramena m. Závěrem lze konstatovat, že postřikovače AKP Mazzotti zau-jaly pevné místo na trhu, spl-nily náročné požadavky a staly se spolehlivým partnerem českých zemědělců. Díky různým typům podvozků Pantera, Pantera-W a Pantera-H lze splnit nejrůznější požadavky kladené na rozchod kol a světlou výšku. Tím byl nový samojízdný postřikovač firmy Agrio připraven k představení na veřejnosti. V příštím roce čeká stroj dal- ší testování v terénu, nastavování ideálních jízdních vlastností.


V dnešní reportáži vám Michal Jurníček společně s Ing. Jiřím Coufalem představí výhody a přínosy metody strip-till v podniku AGRO Kunčina a. Tam se metodě strip-till věnují již tři roky a využívají stroje od. Flexibilní a ovladatelná síla. Postřikovač TECNOMA LASER je připravený k provozu kdekoliv a kdykoliv.


Samochodný postřikovač

Výkonný motor DEUTZ s ekologickým provozem, který naleznete pod hydraulicky zvedatelnou kapotou, má válců a emisní stupeň 4F. Záběr ramen m - m. Jste zde: Titulní stránka. PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ.


Samochodný postřikovač RAPTOR Adre. Při objednání do 13h, odešleme týž den. Nový postřikovač je zkonstruován pro evropské podmínky, ale přebírá řadu řešení z americkým postřikovačů.


Více se dozvíte v následujícím článku. Produkty: Postřiková technika. Samojízdný postřikovač DINO se. Liliana Geisselreiterová. Mechanický pohon umožňuje pouze pevný rozchod kol.


Pásový shrnovač píce MERGE MAXX. Rozmetadla hnoje - PICHON a BERGMANN. Návěsy FLIEGL a BERGMANN. Plošinové přívěsy WIELTON na svoz balíků. Lis na hranaté balíky FENDT.


Samochodný postřikovač

Velmi dobrý technický stav. Velkou výhodou je, že servisní náklady nejsou tak vysoké, aby provozování staršího stroje bylo pro. Mostový samochodný postřikovač KERTITOX AGRI JS 8- pdf Technické parametry I (zpět) Technické parametry II.


Pohyb zajišťuje vodní turbína poháněná závlahovou vodou. Robustní samochodný postřikovač italské společnosti Bargam, jehož světlá výška, která minimalizuje riziko poškození porostů při aplikaci postřiku je m. Není žádným tajemstvím, že samochodné postřikovače již dávno nejsou výsadou firem, které se zabývají službami v ochraně rostlin. Vytrvalost je schopnost udržet vysoké pracovní nasazení po dlouhou dobu. Condor Endurance (v překladu: vytrvalost) má z tohoto důvodu odvozen svůj název. Spolehlivý a vysoce kvalitní samojízdný postřikovač s extrémní odolností a vytrvalostí.


K modelu už toho moc nedopíši, protože má totožné fce, jako RP6-0a odlišuje se jen pracovní šířkou, texturou a pár detaily. HARDI samochodný postřikovač HARDI samochodný postřikovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.