středa 16. srpna 2017

Plynový kotel ariston

I letos se značka Ariston zúčastní známého veletrhu. Získejte za každý zakoupený kotel Alteas On. Akce pro instalatéry Akce pro instalatéry!


Pořiďte si nový kondenzační plynový kotel A. Jedná se o kotel s přirozeným tahem, který má být podle požadavku směrnice připojen pouze ke kouřovodu společnému pro více bytových jednotek ve stávajících budovách, který odvádí zplodiny z místnosti, kde je kotel umístěný.

Plynový kotel je považován za nejpraktičtější a nejekonomičtější zdroj tepla v jakékoliv lokalitě, kde jsou potrubí plynových rozvodů napnuta. Právě na tomto zařízení bude do značné míry záviset na tom, do jaké míry budou spotřebitelé pociťovat výhody vytápění „modrým“ nebo zkapalněným palivem. Ačkoli kotle Ariston byly vytvořeny italskými inženýry.


Rádi bychom Vás pozvali na veletrh vytápění ISH v Messe Frankfurt, který se bude konat od 11. Společnost Ariston Thermo CZ, s. Vaše shora uvedené identifikační a kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mailová adresa) pro účely odpovědi na Vámi vznesený dotaz a jeho zaslání na Vámi uvedenou e-mailovou adresu. Uvedení PSČ potřebujeme znát za účelem doporučení vhodného instalatéra nebo servisního technika.


Poskytnutí telefonního čísla je.

ARISTON GENUS ONE - závěsný plynový kondenzační kotel , vytápění a průtokový ohřev TUV. Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven. Tabulkové zobrazení Obrázkové zobrazení. Ariston Clas CF SYSTEM - komín J en vytápění, odtah spalin do komína, 1- 27.


Dvouokruhový plynový kotel Ariston : výhody a nevýhody Při provádění větších oprav v domech a soukromých domech obyvatelé často čelí potřebě nahradit stávající topný systém novým, modernějším a energeticky účinnějším systémem. Odtah spalin do komínu, 1- 2kW Závěsný plynový kombinovaný kotel Externí port pro analýzu spalin 3-cestný motorický ventil Vestavěné filtry u vstupu TUV a zpětného vytápění Autodiagnostika pomocí LED diod Automatický doběh a protáčení čerpadla Systém ochrany proti zamrznutí a tvorbě vodního kamene Kontakt pro AVEA. ARISTON CLAS ONE topení a průtokový ohřev teplé vody. Plynový závěsný kondenzační kotel pro vytápění a průtokovým ohřevem teplé vody. GENUS PREMIUM EVO je plynový závěsný kondenzační kotel , který slouží k vytápění a ohřevu teplé vody.


Jde o výrobek s italským designem, který rozhodně nemusíte schovávat do sklepa. V praxi to znamená, že se nespíná příliš často, takže spoří energii, je tichý a méně se. Potřebujte opravit Váš plynový kotel ? Pak se obraťte na JIVO servis s. Nabízíme servis, opravy a montáž automatických hořáků a plynových kotlů. Při objednávce zajistíme rovněž dovoz zboží. Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes!


Těšíme se na budoucí spolupráci!

Prodam plynový kotel ariston používaný jeden a půl roku. Duvod prodeje,změna kotle za kombi. Prodám atmosférický závěsný plynový kotel ariston s průtokovým ohřívačem TUV. Plynový kotel Ariston CLAS ONE SYSTEM 24kW, nerezový hořák se směšováním, s nízkými hodnotami COa širokým modulačním rozsahem.


Kotel je vybaven trojcestným ventilem pro. Dostupnost: do pracovních dnů. Běžná cena: 33Kč Vaše cena: 29Kč bez DPH 2516.


Ariston plynové ohřívače vody zásobníkové s odtahem spalin do komína. CHAFFOTEAUX PIGMA ULTRA CF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.