úterý 18. července 2017

Ocelové příruby

Specializujeme se na výrobu a dodávky přírub a potrubních součástí. Hledáte spolehlivého dodavatele širokého sortimentu hotových přírub, klenutých den, trubkových oblouků, redukcí, t-kusů? Odběratel je při objednání povinen, kromě vlastní specifikace, rozměru, tlaku, uvést rozměrovou normu, jakost materiálu, ze kterého požaduje příruby dodat, případné další požadavky na tento materiál, jako je například tepelné zpracování a požadavek na certifikát.


Toggle navigation Toggle navigation. Dodáváme v provedení krkové, ploché, točivé, zaslepovací. Vyrábíme a dodáváme příruby : krkové s přivařovacím krkem, ploché, zaslepovací, závitové, točivé, přivařovací kroužky, obruby a příruby atypické dle výkresové dokumentace.

Rozebíratelné spoje vyžadují zpravidla dohled a udržování hlavně v jejich těsnosti, a proto musí být stále přístupné. Na zakázku dodáváme příruby , kolena, T-kusy z nerezové oceli tř. Vyberte si z naší nabídky trubkových oblouků.


Hutní materiál - trubky, oblouky, příruby Trubky, plechy, profily trubky ocelové bezešvézávitové. Příruby , kolena, T-kusy. PN trubky bralenové. Otočné ocelové příruby. Aplikují se nejčastěji k armování parních hadic, přepravě paliv nebo nebezpečných chemikálií.


Ocelové příruby pro nejrůznější využití.

Vyrábíme nejkvalitnější ocelové příruby , které využijete v mnoha směrech. Nabízíme: příruby ploché přivařovací, přivařovací příruby s krkem, závitové příruby či točivé příruby. VÝROBCE OCELOVÝCH PŘÍRUB UHLÍ V INDII, Odložíme na, Svar krk, Slepý typ uhlíkové ocelové příruby dodavatel.


UHLÍKOVÉ OCELI PŘÍRUBY PODLE ANSI B16. Naše společnost specializující se na výrobu ocelové příruby , zaslepovací příruba, loket, tee, kříž, reduktor, sedlo, trubky a další sérii potrubí součásti vysoký, nízký tlak. Jsme jedním z prvních domácích výrobců produkce příruby , fitinky a další série komponent příležitostí, chemické analýzy, metalografické zkoušky, fyzikální vyšetření. PEVNÉ OCELOVÉ PŘÍRUBY. Hadice na vodu a kapaliny.


V moderně vybavené dílně přesně vyrobíme z oceli nerezové příruby. Všechny ocelové příruby dodáváme s atestem. Nerezové ocelové příruby v mnoha variantách. Podle dodaných technických dat vyrobíme z plechu na CNC strojích nerezov�. Výrobu tvarových dílů s vysokou přesností a vysokou kvalitu, je to jeden z konkurenční armatur výrobců a dodavatelů v Číně.


Naše profesionální fréza je schopen poskytnout vám přírub, bezešvé ocelové trubky, bezešvé ocelové trubky, svařované ocelové trubky, svařované ocelové trubky, duté struktury oddílů v Číně velkoobchodní služby. Pevné ocelové příruby Pouze skladem Novinky Položky v akci. Položek na stránku: Počet stránek: 1. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Tel.


Spirálově vinutá těsnění pro ocelové příruby. Flanges and their joints - Gaskets for PN-designated flanges - Part 2: Spiral wound gaskets for use with steel flanges.

Brides et leurs assemblages - Joints pour le. Jsme se nacházejí v The Capital tvarovka - Mengcun Hui autonomní County, Cangzhou City, Hebei provincie, Čína. Další vlastní nerezové ocelové příruby Cangzhou Sinhoo potrubí vyrábíme Co. Ltd je jedním z největších tvarovky a uhlíkové ocelové bezešvé trubky výrobců v Číně.


AUTOMOBILOVÉ KLENOTY - Praha hlásí světovou výstavní premiéru. Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Potrubí, trubky, druhovýrobky, příruby , dna. Materiály S355J2H,S235JRH, S275J0H,P235GH TCP235GH TC2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.