úterý 11. července 2017

Elektromagnetický ventil 3 4

Tělo vyrobeno z mosazi. Umožňuje vzdáleně ovládat a řídit průtok v rozvodech vody, oleje a vzduchu. Bez napětí cívky je ven.


Manuální nebo automatizované uzavření části rozvodů ih. Produkt obsahuje varianty- 6variant.

Pridať na porovnanie. Cívka Peveko 2VAC pro ventily. Bol vyvinutý na zavlažovanie rodinných domov a malých parkov.


Ak je náš zavlažovací systém dobre navrhnutý, tlak vody dodávanej do trysiek je v rámci limitu, potom je tento. Dodacia lehota: 1- prac. Pro plyn (vzduch), vodu, olej. Propouští vodu v klidovém stavu - Normally open.


Napájecí napětí: 12V DC.

Material těla elektromagnetických ventilů F. Elektomagnetický ventil. V, 12V a 230V a funkcí NC a NO. Kvalitní a cenové dostupné elektromagnetické ventily pro mnoho aplikací.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho. EVGACFM020SE pracovní tlak do 3mbar, T max. C, PN napětí 2V , stupeň krytí. Velká spolehlivost, dl. A bude jich tam opravdu mnoho.


Priamy prietok vody -malé tlakové ztráty. Možnost pripojenia regulátoru tlaku Irritrol OmniReg. Pri manuálnom otvorení, vnútorné odvodnenie. Telo a kryt zo sklonylonu.


Membrána s nylonovou textilnou vložkou. EV210B NO - ,s priamým pohonom. Pracovný tlak od do bar.

Ako pracuje elektromagnetický ventil EV210A NO 1. C Tlak- Kapaliny - bar, plynná média - 0- bar. Teplota média: až st. Materiál mosaz nebo nerez ( nerez je vhodný i pro pitnou vodu. certifikát z České zkušebny je k dispozici ). Jedná se však o jiné výrobky s jiným označením, například ZDE. Kategórie: Bezpečnostné magnetické ventily. Značka: TECHNOCONTROL S. Prevádzka bezpečnostný elektromagnetický ventil : Cievka ventilu v sile seb.


Ventil na principu fungování elektropohonu, kde motorek elektropohonu po připojení na napětí začne otáčet s tělem ventilu o 90°, tímto dojde k úplnému otevření kulového ventilu. Po odpojení z napětí se díky kondenzátoru, který se nabíjí v průběhu připojení k napětí ventil opět uzavře. Dodáváme jednočinné a dvojčinné.


Hlavní využití pro tyto ventily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.