pondělí 24. července 2017

Elektrická dečka

Teplo rozšiřuje krevní cévy, stimuluje krevní oběh, zmírňuje bolesti svalů. Můžete mít dnes od 9:30. Ochrana proti přehřátí umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C.

Gallet CCHmodrá (0×) 5Kč V eshopu 17. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Pohodlný a účinný způsob, jak v zimě zatočit s pocitem chladu. Navíc působení tepla skvěle ulevuje od bolesti svalů a kloubů v oblasti krční páteře, a tak si s ní užijete pocit pohodlí a relaxu. Lehká a praktická Vyrobená z PVC a. Příspěvky: Bydliště: Brno Děkuji za rady!


Zrovna jsme se vrátili z vyšetření na štítnou žlázu a výsledky budou v ú. Extra dlouhý kabel vám umožní si udělat kdekoliv snadno pohodlí. Budete se cítit pohodlně a zimu už si bez ní nebudete umět představit.

Popis: Jednolůžková elektrická vyhřívací dečka s digitálním ovladačem s LCD displejem vyrobená z příjemného fleecu vhodná do postele pod povlečení. Elektrická dečka Beurer HK44. Dečka umí hřát zvlášť na nohy a lze nastavit i časovač. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzie.


Možnosť prania, plyšové. ELEKTRICKÁ VYHRIEVACIA DEČKA CCH 3Popis produktu: Vhodná pre domáce použitie Rozmery (x cm) Použitie ako spodná podložka Teplo, ktoré produkuje, pomáha zaistiť. Pohodlná měkká prohřívací dečka , která prohřeje krk a záda.


Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad. Je příjemné schoulit se do hřejivé dečky a odpočinout si. Navíc dokáže prohřát bolavé a napjaté svaly, a tak.


Původní cena 94Kč 82Kč 67Kč bez DPH. Vyrobená je ze 1 polyesteru a jelikož má odnímatelný konektor a kabel, je možné jí i kdykoliv vyprat. Přidejte téma Otočit řazení příspěvků Neregistrovaný uživatel. Zahřívací dečka Sanitas SHK vytváří příjemné teplo a je vhodná pro vyhřívání bederní oblasti, nohou, krční páteře a šíje.


JATA CTTerapeutická elektrická dečka s límcem. Jata CTje terapeutická elektrická dečka s límcem vhodná k odstranění zdravotních obtíží, které lze tepelně ovlivnit horkým zábalem. Automaticky se sama vypíná po minutách a disponuje ochranou proti přehřátí.


Teplota se dá regulovat stupni teplotního nastavení.

Každý z vás jistě ocení materiál, který je velmi příjemný na dotek. Další novinka z BigBuy dostupná velkoobchodně! První dojem okamžitý nástup tepla.


Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Nabízím elektrickou zahřívací dečku zn. SilverCrest typ SRNH 1Ana záda a šíji.


Zboží z výstavy,pouze odzkoušena funkčnost - plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.