úterý 25. července 2017

Al ko jumbo 800

Lehce smontovatelný, otevřený stavebnicový kompostér pro středně. AL - KO puutarhakomposti Jumbo 800. Tento plast je navíc zcela odolný vůči atmosferickým vlivům.


Al ko jumbo 800

Azonos építőelemekből pillanatok alatt összeépíthető. Nyitott kivitelű változat, ezért a gyorsan lebomló anyagok komposztálásához ajánljuk (mint. pl a levágott gyep. lomb). Nyitott és Könnyen összeszerelhető, mivel azonos méretű műanyag építőelemkből áll. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Nájdených: produktov. Canon EP- kompatibilný. Díky kompostéru Al-ko JUMBO 8dokážete zužitkovat více než odpadu z vaší domácnosti.


Al ko jumbo 800

Zařízení je vybaveno plnící, vybýracími a větracími otvory a nabízí objem 8litrů. Hmotnost je trochu vyšší, adekvátní objemu - 1kilogramu. Konstrukce zařízení zabrání zápachu a tím i vábení hmyzu. Dimensiuni:Lungime: mLatime: mInaltime: mVolumul: de 8lGreutate: kg 17.


Acesta este realizat din polietilena HDPE reciclabila, care este rezistent la intemperii. Sistemul asigură o instalare simplă şi uşoara. Veškeré informace o produktu.


Al ko jumbo 800

Hodnocení a recenze AL. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny. Rastlinjaki, tople grede in pokrivala iz kategorije Na vrtu so najboljši nakup, če želiš kvaliteten izdelek po najboljši ceni. Je vyrobený z recyklovateľného polyetylénu HDPE, ktorý je odolný voči atmosferickým vplyvom.


Stavebnicový systém zaručuje jednoduchú montáž a ľahkú, na priestor nenáročnú prepravu. Al-Ko Jumbo 8od 5€ z ponuky e-shopov Porovnajte ceny a parametre Al-Ko Jumbo 8na Pricemanii a ušetrite až do ! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Al ko jumbo 800

Nádoby nemají dno a přímý styk s půdou tak umožňuje volný přístup červům, kteří se. Bay Gifts to the Rescue. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


AL-KO JUMBO 8najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Jellemzők: - Egyszerű felépítésű.


Je možné jej lehce smontovat. Pojme až 8litrů kompostu. Kompostér je určen pro středně velké zahrady. A komposztkészítés elengedhetetlen eszköze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.