čtvrtek 11. května 2017

Nízké vany

Nízké vany

Nízké akrylátové vany se hodí do každé koupelny. Vana a sprchový kout v jednom. Je jen na Vás, čemu dáte přednost. U vany jde v prvé řadě o pohodlí a vyniknout musí především její praktické kvality.


Neznamená to ale, že k tomu všemu ještě nemůže být „krásná a nevšední. Snížené vany s hloubkou cm. Nízké vany ONE kombinují výhody sprchování a koupání.


Nabízí komfortní pohyb jako ve srše a to díky menší hloubce a dostatečně plochému dnu vany. Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být. Volně stojící vana, sedací vana, vířivá, masážní? Hydromasážní je ideální na relax. Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí.


Díky nízkému vstupu do vany. Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI. Na základě vany SMART, nyní už notorického bestselleru, vznikl výrobek, který zaujme zejména ty, kteří od vany požadují snadnou. Přestože je vana pohledově nižší, koupající nejsou ošizeni o požitek koupele.


Obdélníková vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 1litrů.


V nízké vaně se můžete vykoupat, osprchovat, dopřát dětem spoustu zábavy, ale také třeba přeprat jemné prádlo v ruce nebo vanu využít při úklidu. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Samozřejmě je i snazší vstup do vany a výstup z ní, přístupnost při úklidu, koupání dětí a podobně.


Pakliže bojujete s opravdu málem prostoru, bude pro Vás ideální koupelnová vana 120cm 70cm. Láhev je vhodná pro fitness, jogging, do waist bagu pro in-line bruslaře, ale díky své nízké hmotnosti při naplnění (cca kg) rovněž pro seniory a ležící pacienty. V nízké vaně můžete třeba prát jemné prádlo v ruce, což v klasickém sprchovém koutu možné není. V minulosti se vyráběly vany , které se vešly do koupelen s jádrem, jejichž velikosti jsou typizované na rozměry od 2x 1do maximálně 2x 1centimetrů.


Nízké vany

Do těch se pak vešly vany s délkou 1a 1centimetrů a šířkou či centimetrů. V nabídce jsou i dnes, a tak s jejich sháněním nebudete mít problémy. A potěšit vás může ještě jeden fakt – jde o. Artweger Banya Corporate BudoPlast Duravit Duscholux GroSpa Novellini Polimat SanitPlast Teiko VSD Import. V externím skladu, do prac.


Informace k produktu:R. Nízká vana One 120x75cm Santech. Vany Santech jsou díky svým vlastnostem jedny z nekvalitnějších na trhu. Litý akrylát, ze kterého jsou vany vyrobeny, je odolný vůči poškrábání i běžným domácím chemikáliím, stálobarevný a na povrchu se neusazují nečistoty.


Má vynikající izolační vlastnosti a antibakteriální úpravu. V naší nabídce pro vás máme připravené vany značky Kaldewei za nové a ještě nižší ceny! Vaše koupelna bude ozdobou vaší domácnosti.


Koupelny jsou jednou z hlavních místností. Proto je důležité vybrat do koupelny kvalitní ale přesto cenově dostupné vany , lépe řečeno kvalitní vany za nízké ceny. Dokonalé spojení koupání a sprchování”3.


Nízké vany

Snadněji do vany ” 2. Vany do malé koupelny Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.