pátek 12. května 2017

Hranatá vana

Obdélníkové vany jsou nejčastěji zvoleným tvarem do koupelen. Svým jednoduchým a elegantním obdélníkovým tvarem výborně zapadá tato vana do většiny designů koupelen. Je zde však pár otázek, na které si musíte při výběru odpovědět. Rozměr z hlediska šířky většina z nás dopředu již zná, málokdo přemýšlí. Vane a príslušenstvo Vaňa je prvok, ktorý zaberá najviac miesta vo vašej kúpeľni, preto jej výberu treba venovať dostatok času.


U nás nájdete množstvo vaní rôznych tvarov - vane obdĺžnikové, rohové, guľaté i atypické. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání hranatý vana. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Obdĺžnikové vane sú najčastejšie zvoleným tvarom vaní v kúpeľniach.


Svojím jednoduchým a elegantným obdĺžnikovým tvarom sa výborne hodia do väčšiny kúpeľní. Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být. Volně stojící vana , sedací vana , vířivá, masážní? Hydromasážní je ideální na relax.


Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí. Díky nízkému vstupu do vany. Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI. Milí naši zákazníci, sme tu pre Vás v plnom nasadení a bez obmedzení. Naša dodávateľská sieť pracuje tak isto na plné obrátky, aby sme Vám zabezpečili všetok potrebný tovar v najkratšom možnom čase a tak ako vždy, za najlepšie ceny!


Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Odpadová souprava není součástí balení a je nutno ji dokoupit zvlášť.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Materiál Sodnodraselné sklo Obj. Odtoková souprava a vanové nohy nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Plánování koupelny má ale svá pravidla a je potřeba předem dobře zvážit, kolik toho prostor snese. Vana jako královna koupelny. Vaňa hranatá model York je ihneď k dispozícii na sklade s doručením zdarma. Táto vaňa do kúpeľne je ideálna pre kúpeľňu s veľmi vysokým profilom, moderný. Klasická obdelníková vana v kabátě současného trendu hranatějších linií se stává doslova šlágrem ať už v nových nebo rekonstruovaných koupelnách.


Hranatá vana

Je bílá, hranatá , kulatá, obdélníková, rohová. Značná různorodost se nabízí například v oblasti tvarů. Kromě van klasických tvarů existuje i vířivka kulatá, oválná, hranatá , rohová apod. Vířivka disponuje určitým počtem trysek a případně dalšími doplňky jako osvětlení, schůdky, aromaterapie, chromoterapie, vodopády, termokryt atd.


Besco Talia akrylátová vana 100x7 110x7 120x7 130x7 140x7 150xDélka vany 1cm. Koupelnová vana vašich snů je investice, která se vám rychle vrátí v podobě dlouholeté spokojenosti. Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van si snadno vyberete tu, která přesně sedne do vaší koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.