středa 17. května 2017

Hawle ceník

Hawle ceník

Je zaměřena na dodávky vodovodních a plynárenských armatur s vysokou technickou úrovní a špičkovou kvalitou zpracování a povrchové úpravy dle předpisů a norem GSK. Ceník firmy HAWLE ARMATURY, spol. Omlouváme se, abyste mohli plně využívat všechny možnosti stránek, je nutné mít zapnutý JavaScript.


Hawle ceník

Chcete-li přejít na základní verzi s omezeními, pokračujte prosím zde. Výrobní a obchodní společnost je zaměřena na dodávky vodovodních a plynárenských armatur s vysokou technickou úrovní a špičkovou kvalitou zpracování a povrchové úpravy dle GSK. Je samostatným členem tohoto sdružení pro těžkou antikorozní ochranu a držitelem.


Vstupom firmy HAWLE na trh SR sa začali presadzovať nové, moderné a technicky vyspelé armatúrne výrobky, ktoré slovenské vodárenstvo dovtedy nepoznalo. Za uvedené obdobie firma rozvinula na našom trhu systém korektného obchodovania a pozorného sledovania požiadaviek zákazníkov. Hawle offers a full range of gate valves of various dimensions and models.


Hawle ceník

Benefits of Hawle wedge gate valves include: a duplex stainless steel spindle, full corrosion protection, wide variety of housing options and easy operation for life. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V případě zájmu o cenovou nabídku na elektrické nebo pneumatické armatury a materiál ABS nás kontaktujte. Joomla SEF URLs by Artio.


Visoko kakovostne univerzalne spojke AVK SUPA MAXI vam zagotavljajo popolno tesnenje pri vseh vrstah cevi. CENÍK VYBRANÝCH PRODUKTŮ. Navštivte stánek Wavin v hale 5. Zak sistem Hawle (predstavitveni prospekt) (1KB) Prijava na E-novice. Strinjam se, da lahko moje osebne podatke uporabite za namene obveščanja, kar vključuje pošiljanje novic, novosti in obvestil. Več o vaših novih pravicah po G. Prodejní doba: sklad tel.


Hawle ceník

PRODEJNÍ PORTFOLIO MĚŘENÍ PRŮTOKU Plynoměry – výhradní dovozce a prodejce plynoměrů a průtokoměrů ELSTER s. Vodoměry – prodej vodoměrů značky SENSUS a MADDALENA Průtokoměry – prodej prů. V Sloveniji spadamo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Vám rádi zodpovíme každý dotaz.


FILTR přírubový DN 1(lapač nečistot) HAWLE č. Tvarovky pro plynová potrubí. Hidranti priznanega nemškega proizvajalca, izredno odporni na zunanje vplive. Odlikuje jih enostavna montaža ter majhna količina komponent in spojev. Kompatibilni z vsemi vrstami cevi (PE, PVC, jeklo, duktil). Zu dem Leistungsspektrum gehören die Inspektion und Wartung von Armaturen aller Fabrikate für Gas-und Wasserverteilungsanlagen u. Hydranten, Absperrarmaturen, Druckregelventile, BEV und Schachtarmaturen gemäß den Vorgaben aus dem DVGW-Regelwerk.


SAINT-GOBAIN trubní systémy, s. Pro konkrétní cenovou nabídku kontaktujte naše obchodní oddělení. Uvedené ceny sú základné, informujte sa preto o možných individuálnych zľavách! Katalog HAWLE ARMATURY spol.


Napíšte nám cez e-formulár alebo kontaktujte náš obchodný úsek. Společnost GEREX Liberec, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.