středa 17. května 2017

Drtič hecht

Drtič hecht

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Check Out Hecht on eBay. Fill Your Cart With Color today! Drtí větve až do průměru cm. This feature is not available right now.


Please try again later. Drtenie prebieha pomocou nožovej hlavice. Drcení pomocí nožové hlavice. Ochrana proti přetížení.


Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Drtič větví, jak už název sám napovídá, vkládané větvě doslova drtí. Pokud bychom to chtěli k něčemu přirovnat, je to jakési elektrické struhadlo, jen samozřejmě s daleko větším výkonem.


Díky tomu se jedná o tichý stroj, který si sám dobře natahuje drcený materiál. Hecht : Ne nadarmo, se tato ryze česká značka pyšní ochrannou známku „ Hecht – specialista na zahradu“. Zakládá si na férovém přístupu k zákazníkovi, kterému poskytuje nadstandardní poprodejní servis. Jejím cílem je, aby byl výrobek kvalitně a designově. Drtiče větví a štěpkovače HECHT a BOSCH.


Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Drtič je tak v porovnání se štěpkovačem mnohem hlučnější. Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny. Kód: HECHTHECHT625BOX.


Drtič hecht

Elektrický drtič větví Hecht 6Box. Zpracují větve o průměru až cm. Suché větve nezvládne, příliš tenké pomuchlá, a ty „správné “ (což jsou asi čerstvé větvě o průměru řekněme – cm) hobluje tak pomalu, že sekyrkou to zvládnete určitě rychleji. Tento drtič větví prostě není vhodný k drcení větví. Hecht , to je samozřejmě naprostý nesmysl.


Zahradní drtič Hecht 6Silent bude vaším spolehlivým pomocníkem při úklidu zahrady. Velice rychle a bez jakéhokoliv problému vám pomůže vytvořit z nečistot na zahrádce palivo či podklad pro kompost. Motorový drtič větví do průměru mm.


Drtič hecht

Zubový válec se zároveň stará o automatické natahování větví k drcení. HECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s ozubeným válcem. Díky drcení pomocí zubového válce je provoz velmi tichý.


Pokud by se například chybou obsluhy dostalo do drtiče více materiálu, než je. Sběrný koš o objemu l. Systém drcení prostřednictvím zubové hlavice. Ideální na kusy o maximálním průměru cm. Dvě možnosti vkládání materiálu. Vrchním hrdlem lze podávat slabší větve do průměru mm, bočním pak silnější větve do průměru mm.


Pojezdová kola pro snadnou manipulaci. The company HECHT MOTORS s. After more than years our portfolio expanded rapidly. Our products flexibly responded to the growing market demand for.


Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka. Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad.


Váha samotného stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.