pondělí 15. května 2017

Čištění komínů

Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči. Lanový nádstavec ocelový, d: 2m, závit MLanový nástavec délky 2m, ukončení závitem M12. Lanové nástavce jsou určeny k dosažení spatně dostupných vnitřních prostror kotlů, topných těles, nebo pro čištění komínů.


Nezapomínejte na čištění komínu.

Naše nabídka obsahuje základní kominické potřeby pro spolehlivé vyčištění komínů různých průměrů. Nejvhodnějsí období pro čištění je před začátkem topné sezóny, lhůty pro čištění jsou uvedeny v předchozí tabulce. Jako vhodné nářadí na čištění komínů se používají komínové kartáče s nástavcem, komínová růžice nebo komínový strojek. Lze jím ze stěny komína odstranit i lehce napečený dehet. Komínový kartáč upevněný na pružnou tyč se používá na čistění komínu shora i zespodu z komínových.


Revize komínů - pravidelné revize se provádějí 2x - 6x do roka, podle druhu paliva. Poptávám čištění a revizi komínu od plynového kotle a krbového komínu. Děkuji Petr Kabil Dobrý den, provádíme čištění a kontroly komínů , včetně vydání zprávy o provedení kontroly spalinové cesty.

V naší nabídce najdete široký sortiment kominického náčiní, jak pro klasický způsob čištění komínů , tak i pro stále více oblíbený, rotační způsob čištění pomocí vrtačky. Díky různým stupňů flexibility čistících tyčí a různých stupňům tvrdosti čistících kartáčů, si u nás každý vybere to správně vybavení pro svůj styl práce. Chemické čištění komínů Nejsnadnější způsob jak udržet, komín, výměník, kotel, kouřovod. Dříve než vyhoříte - zavolejte - odborně vyčistím Váš komín.


Kontrola komínů kamerou. Detailní detekce vad komínů profesionální kamerou. E-kniha o komínech zdarma. Nabízíme kompletní služby čištění komínů a kouřovodů.


K čištění spalinových cest používáme výhradně špičkové vybavení značky Woehler. Jsme schopni vyčistit i silně zadehtovaný komín pomocí malé komínové frézy. Vypracovává se před uvedením do provozu nového komínu či jeho vyvložkování n. Nad km účtujeme k základní ceně dopravné.


Strojní čištění komínů. Dopravné na místo ur. W včetně je možné provádět svépomocí. Máte špatný tah komína?

Hledáte kominictví pro pravidelné kontroly komínů ? Provedeme kontrolu spalinové cesty (revizi) dle vyhlášky č. Hasičském záchranném sboru České republiky, který stanovuje podmínky požární bezpečnosti při provozu komínů , kouřovodů a spotřebičů paliv, v prováděcí vyhlášce č. Pokud je ohniště takového rozměru, že se do něj poleno vcelku nevejde, je potřeba poleno zlomit a vložit obě část. Home Služby Čištění komínů. Ladislav Šober, Brno – Židenice “S Komíny Plachý j. K čištění komínů patří i čištění všech zařízení, která jsou nainstalována na spalinové cestě (lapače jisker, komínové hlavice, regulátory tahu a další zařízení). Při realizaci čištění naší firmou provedeme důkladné vyčištění spalinové cesty včetně kouřovodu a zařízení instalovaných na spalinové cestě, výběr pevných částí spalin nahromaděných v půdici komínového průduchu a kondenzátů ze spalinové cesty a vystavíme zprávu o čištění a kontrole spalinové cesty. Dále se při čistění komínů vybírají pevné znečišťující části nahromaděné v komínovém průduchu a kondenzáty ze spalinových cest.


Nařízení“), které nabylo účinnosti dne 1. Kominictví - Váš moderní kominík: čištění a kontrola komínů dle zák. Lhůty pro čištění a kontroly spalinových cest určuje vyhláška č. Provádíme odborné kontroly komínů v lokalitě Brno a okolí. Spolehlivé zkontrolování zkušeným kominíkem je zárukou vašeho bezpečí.


Ocelmat Brno nabízí kontrolu komínu bez čekání a za dobrou cenu. Vymetání komínů , čištění spalinových cest, mechanické oddehtování, obnova starých průduchů. Frézování komínů , vložkování komínů , opravy a rekonstrukce, výstavba nových komínů.


Vložkování a rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.