středa 10. května 2017

Aeg wkl

Aeg WKL 7Pdf User Manuals. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. AEG was founded in Germany over a century ago on a simple philosophy: everything it designs should be perfect in both form and function.

All AEG appliances offer outstanding performance, versatility and reliability along with superb aesthetics. What is AEG appliance? V porovnání cen u produktu AEG WKL 5U již není zařazen žádný obchod.


Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: AEG CNS 2TREND U. Kč (e-shopů) AEG CNS 1TREND U. Kč (e-shopů) FENIX Ecoflex TAC 05. Kč (e-shopů) AEG CNS 2TREND U. Součástí dodávky nástěnná konzole.

Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče. Odesíláme je přímo od AEG ! Free delivery on eligible orders of £or more. It covers the servicing, maintenance and repair of the product. Schematics and illustrated parts list can also be included. Oblíbený domácí přímotop od výrobce kvalitních elektrospotřebičů, který se hodí nejenom na občasné přitopení, ale i na pravidelné topení.


Přímotop je bílý, takže se barevně hodí. Kč Cena je uvedena včet. Order AEG online and at a sharp price at dmlights. Fast delivery and excellent service! Great service, before and after your purchase.


Aeg είναι ποιοτικοί και οικονομικοί. Originální termostat kapilární 6-30°C s. If you need any assistance do not hesitate to contact us Call us! Parker Zander has de-veloped and uses heat-regenerated drying processes for all.


Kvalitní domácí přímotop od známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů, který se hodí i na pravidelné topení. Bohužel je ukončena výroba tohoto modulu. Přímou náhradu s novým digitálním termostatem naleznete ZDE na tomto odkazu.

Aeg wkl 7u Celý popis a technické parametry. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti. V, příkon 750W, výko.


Požadovanú teplotu je možné nastaviť otočným voličom termostatu (6–°C). Montáž na nástennú konzolu, ktorá je spolu s napájacím káblom (bez zástrčky) súčasťou dodávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.