pátek 14. dubna 2017

Tříkomorový septik cena

Tříkomorový septik funguje na základě biomechanického přečištění odpadních vod. V první komoře zůstávají pevné části odpadu, které se usadí na dně a postupně se rozkládají. Hrubě přečištěná voda protéká do druhé komory, ve které dál probíhá proces vyhnívání. Do třetí komory se dostane již jen přečištěná voda, která je zbavena pevných částic. SEPTIK tříkomorový Sleva.


Septik je tříkomorová průtoková jímka.

Princip funkce tříkomorového septiku spočívá v jeho průtočnosti. PLASTOVÁ JÍMKA KUKA SAMONOSN. Náš septik totiž není nutné obetonovávat. Instalaci je možné zvládnout za víkend.


Pro úplnou jistotu správného zapojení Vám, v případě Vašeho zájmu doporučíme ověřené partnery, kteří provedou odbornou instalaci. Nejlepší ceny a najvyšší kvalita. Pouze v oblastech s podzemní vodou je nutné septik obetonovat.


Pátý a další vtok nebo výtok.

Odsávací hrdlo 150mm bez víka. Nádstavec, na vlez naší jímky. Cena za každých započatých 50cm. Aktuální platný ceník poctivých jímek. Výhodná cena a doprava po celé ČR zdarma.


Vyroben z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Stále častěji se setkáváme a budeme setkávat s tím, že dům nebude moci být napojen na veřejnou kanalizaci, a to ani splaškovou ani dešťovou a budeme řešit otázku co s vodou.


Samonosné septiky stačí díky konstrukci osadit pouze na předem připravenou základnovou betonovou desku a obsypat zeminou - velice snadná. Každý septik , zemní pískový filtr i čistírna odpadních vod vlastní statický výpočet, certifikaci, podklady pro kolaudaci, protokol o zkoušce vodotěsnosti. Jsou vyrobeny z materiálů, které jsou 1 svařitelné, vodotěsné, disponují dlouhou životností, zaručují zápachovost a také jsou odolné vůči agresivním látkám či UV záření.


Nádrž septiku je rozdělena dvěma vestavnými přepážkami a tím se z ní stává tříkomorový septik. Díky unikátní konstrukci není potřeba septik obetonovávat, což Vám ušetří značné množství času a prostředků. Po instalaci septiku na upravené dno výkopu provedeme ukotvení prostřednictvím.


Nový septik za jeden den kerim jedam. Unsubscribe from kerim jedam?

Jde o plastové nádrže vnitřně rozdělené do tří sektorů, které zadržují kal, zatímco přefiltrovaná voda odtéká pryč. Plastový tříkomorový septik. Má hned komory, díky čemuž se voda předčistí na vyšší úroveň. Sedimentace usazených kalů následně zůstává v první komoře.


Své uplatnění nalezne v místech bez výskytu spodní vody, jílovité půdy a statického. Výhodou je jeho snadná instalace, protože nevyžaduje betonáž. Stačí septik obsypat prosátou zeminou a zhutnit.


Naše kvalitní septiky mají tříkomorový systém, přičemž pricip přečištění odpadních a užitkových vod je založen na mechanické filtraci příchozí vody a kalů a jejich biologickém vyhnívání. Biologický septik vyrábíme svařováním z polypropylenových desek a garantujeme jeho 1 těsnost. Vzhledem k tomu, že septik je dle zákona o odpadních vodách od r. Zvolený septik je SKpro 4(6) osob, objem 3m pískový filtr má objem 6ma bude sloužit k následnému dočištění před vypuštěním do vsakovací jámy. Na konci srpna kdy už konečně přestalo pršet (začátkem srpna zasáhla Rumburk a okolí povodeň) a vše tak trochu vyschlo, jsem povolal bagristu s malým JCB bagříkem a nechal vykopat potřebné jámy. Takto přečištěnou odpadní vodu je možno svést do trativodu se vsakem nebo vodního toku, případně ještě celý systém doplnit jímkou na vodu pro akumulaci užitkové vody na zálivku.


Stačí uložit na betonovou desku a jednoduše obsypat prosátou zeminou. To jsou tři možnosti možnosti pro lidi, kteří se nemohou napojit na obecní kanalizaci a musí se s odpadní vodou vypořádat sami. V týchto komorách dochádza k usadzovaniu hrubých častíc a sedimentáciu biologického kalu.


V tretej komore je inštalované odtokové potrubie, ktorým je predčistená odpadová voda odvádzaná zo septiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.